Camping, Bed & Breakfast, Appartement
Uitzicht over de weilanden
Gratis WIFI in alle verblijven
4 km afstand van Franeker
 

Bed & Breakfast, Mini Camping in Noordwest Friesland.

Genieten op de mooie camping van Friesland

Net buiten het plaatsje Hitzum in de nabije omgeving van de Friese stad Franeker staat een schitterend gerestaureerde stelpboerderij. Hier vindt u De Salix, een Bed & Breakfast met mini camping. Daar waar de gastvrijheid en rustieke karakter van het platteland samen komen. Hitzum is een uitstekende uitvalsbasis om omliggende Friese steden, zoals Franeker, te bezoeken en te genieten van het idyllische platteland. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden, zo is ook de Elfstedenroute vanaf De Salix prima te volgen. De overgang naar één van onze waddeneilanden, Vlieland en Terschelling vanuit Harlingen, is vanaf De Salix in 15 minuten met de auto te bereiken.

Ervaar het zelf en laat je verrassen door alles wat de omgeving te bieden heeft!

 

De Camping van Hitzum

Op 4 km afstand van Franeker

De camping beschikt over mooie ruime plaatsen met uitzicht over de weilanden. Wilt u lekker tot rust komen dan is dit een fijne locatie. Hitzum bevindt zich op 4 km afstand afstand van Franeker en is ook een prima uitgangspunt voor bijvoorbeeld de Friese Elfstedentocht. In de stad vindt u alle praktische voorzieningen. De Salix is een locatie van waaruit u de verschillende elfsteden kunt bezoeken. Harlingen 9 km, Bolsward 14 km, Leeuwarden- Sneek 20 km. Een prachtige omgeving, schoon, fris, veel leuke authentieke dorpjes en stadjes. Alleszins de moeite waard om dit mooie, ruimtelijke stuk van Friesland te ervaren.

De Salix drone video

Wie zijn wij?

Wow...Ons 1e seizoen zit erop!. Wat een ervaring was dat. Zomaar nieuw in het vak Bed & Breakfast / Mini Camping stappen en ervoor gaan! Onze verwachting kwam uit. Het is hard werken, maar daarnaast hebben we ook zoveel om van te genieten.

Bed & Breakfast, Appartement, Chalet

Wilt u verblijven met meer comfort, een verblijf in de  Bed & Breakfast Hiervoor hebben wij vier royale gastenverblijven. Het 4 persoons appartement met eigen keuken. De 2 persoonschalets, hebben basis voorzieningen. Hier kunt u verblijven met veel vrijheid. Direct bij ons boeken kan door invullen van het reserveringsformulier, u ontvangt na ontvangst hiervan de bevestiging. Het is ook mogelijk via deze site te boeken.