De Camping

De Mini-Camping ligt naast de boerderij en heeft 10 ruim opgezette beschutte plaatsen met eigen aansluiting voor stroom (10 ampère) en water. De plaatsen hebben een verhard gedeelte waar de camper of caravan op kan staan. Daarnaast heeft u nog een ruim leefgedeelte (gras) tot uw beschikking. Door de Salix wilgensingel en de fruitbomen zijn de standplaasten in de luwte gelegen en is snel een zonnige beschutte plek te vinden met prachtig uitzicht over de weilanden. Al met al een kleine camping om te ontspannen en tot rust te komen.

In de boerderij is een gemeenschappelijke ruimte die gebruikt mag worden voor ontspanning en samenzijn onder het genot van een kopje thee/koffie, hapje en drankje, gezelschapsspel of een goed ‘leen’ boek. Daarnaast kunt u gebruik maken van gratis Wifi.
Ook is er een broodjes service. Deze worden iedere ochtend vers gebakken.

We willen graag dat iedere gast kan genieten van een mooi grasveld. Het gebruik van zuurstof-waterdoorlatend tapijt is daarom toegestaan. Ieder ander worteldoek, grond- of plastic zeil is niet toegestaan.

De camping is geopend van 31 maart tot 1 oktober 2023
Aankomst: vanaf 14:00u
Vertrek: voor 11:00u
Laat vertrek: in overleg

Sanitair:

Achter de boerderij bevindt zich het sanitairgebouw. Deze is voorzien van 4 toiletten, 2 wastafels en 2 douches. Hier is ook een mogelijkheid om uw afwas te doen.

Als extra service kunt u gebruik maken van de wasmachine in het gebouw. Hiervoor vragen we een kleine vergoeding: € 2,-

Naast het sanitair gebouw bevindt zich de stortplaats van het chemische toilet.

Tarieven:

Tarief is per kampeerplaats incl. maximaal 2 personen, 1 kampeermiddel (incl. 1 klein bijzet tentje), 1 auto, elektra 10 ampère, WiFi, watertappunt, douche- en toiletgebruik, loospunt chemisch toilet.
Opties zijn extra bij te boeken.

Kampeerplaats    per nacht        € 22,-
Langer verblijf dan 4 weken, graag even overleggen.

Opties:

Alle reserveringen zullen bevestigd worden per mail met de bijbehorende voorwaarden. Na aanbetaling van 50% binnen 3 dagen, wordt de boeking definitief gemaakt. U kunt tot 1 maand voor aankomst kosteloos annuleren (met in achtneming van min. €10,- administratie kosten). Wanneer er binnen 1 maand voor aankomst wordt geannuleerd wordt de 50% aanbetaling niet teruggestort.

Extra persoon:
€ 5,- per nacht (maximaal 6 personen per kampeerplaats)

Extra (2e) bijzet tentje:
€ 3,50 per nacht

Ontbijtmand:
€ 12,50 per persoon

Huisdier (aangelijnd):
gratis

Fietsverhuur (E-bike):
€ 20,- per dag / € 120,- per week (Er zijn 2 fietsen ter beschikking. Vraag bij uw boeking naar de mogelijkheden)